Ανακαίνιση Σπιτιού

Μετά

Η έννοια σπίτι φέρνει στο μυαλό όλων μας ένα μέρος που αποτελεί τον δικό μας χώρο, τον χώρο όπου μπορούμε να χαλαρώσουμε στο τέλος μιας ημέρας γεμάτης άγχος.. Το σπίτι μας είναι η δική μας φωλιά!!!!!!  Από την στιγμή κιόλας που βάζουμε το κλειδί στην πόρτα μας την ώρα της επιστροφής έχουμε ένα συναίσθημα αγαλλίασης, γιατί τώρα έχουμε την δυνατότητα να διαθέσουμε έστω και ένα δίωρο ησυχίας στον εαυτό μας στον χώρο ασφάλειάς μας, εκεί όπου μπορούμε να κινηθούμε ελεύθερα και να κάνουμε ότι επιθυμούμε.

Είναι πολύ σημαντικό να αισθανόμαστε άνετα και να κινούμαστε με ευχαρίστηση στον χώρο του σπιτιού μας.  Σε διαφορετική περίπτωση καλό θα ήταν να ίσως, να προχωρήσουμε σε κάποια αλλαγή.  Και δεν εννοούμε την αγορά άλλου, νέου οικήματος.. Αυτό θα ήταν καθαρά «πέταμα χρημάτων», πράγμα που, ειδικά στην εποχή που ζούμε, θα ήταν δραματικό.  Υπάρχει και άλλη λύση, μια απλή ανακαίνιση στον χώρο του σπιτιού μας!!!… αυτό δεν είναι δύσκολο!!!

Το πρώτο σας βήμα είναι να ξεκινήσετε με το να καταγράψετε τι δεν σας αρέσει ή τι είναι προβληματικό και να σημειώσετε τις αλλαγές που θέλετε να γίνουν μέσα ή έξω από τον χώρο.  Εφόσον αποφασίσετε να προχωρήσετε σε εργασίες ανακαίνισης της κατοικίας σας, συνεχίστε την καταγραφή σας αναζητώντας το κατάλληλο επιτελείο τεχνικών που θα αναλάβει το έργο για εσάς.  Φτιάχνοντας μια λίστα με τις εργασίες που θα απαιτηθούν,  να προχωρήσετε σε μια έρευνα αγοράς, που θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τον κατάλληλο επαγγελματία.

Τα κριτήριά σας ;

  • O Έξυπνος σχεδιασμός και μελέτη της ανακαίνισης.
  • H Σωστή επιλογή υλικών που θα εξασφαλίσουν την μακροζωία της κατασκευής
  • Να ταιριάζει στο «budget» που έχετε ορίσει για την ανακαίνιση αυτή
  • H Ποιότητα της εργασίας και η συνεχής επίβλεψη των εργασιών.

 

Μόνο τέσσερα βασικά πράγματα και θα έχετε το σπίτι των ονείρων σας.  Διότι είναι πολύ σημαντικό, το σπίτι μας να είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με τα δικά μας δεδομένα και όταν μπαίνουμε μέσα πραγματικά ο χώρος να «λέει» το όνομά μας.

Η ανακαίνιση, τελικά, είναι μια λύση που, αν γίνει με το σωστό σχεδιασμό και από επαγγελματίες και αξιόπιστους τεχνικούς, σίγουρα θα αποδώσει το ζητούμενο: ένα «καινούργιο» σπίτι, το δικό μας σπίτι, όπως ακριβώς το επιθυμούμε, με κόστος πολύ χαμηλότερο από την αγορά νέας κατοικίας.

Εσείς νιώθετε σαν « στο σπίτι σας » στο σπίτι σας ή μήπως έχει έρθει η ώρα να κάνετε μια αλλαγή ;