Ανακαίνιση Κουζίνας

anakainisi-nea-erithraia-eltexnika (4)


Ψάχνετε τρόπους για να διευκολύνετε τον τρόπο ζωής σας και να δώσετε περισσότερη αξία στο σπίτι σας ;

Μία ανακαίνιση του χώρου στον οποίο ζείτε θα ήταν ότι πρέπει.  Μία ολική ανακαίνιση σπιτιού είναι μεγάλη απόφαση όμως!!  Πιθανόν θα μπορούσατε να ξεκινήσετε με μια απλή αναβάθμιση ενός πιο περιορισμένου χώρου στο σπίτι σας, όπως π.χ. είναι ο χώρος της κουζίνας.  Η ανακαίνιση κουζίνας αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλής επιλογές γενικά, εφόσον αυτός είναι ο χώρος που σχεδόν όλη η οικογένεια επισκέπτεται καθημερινά και ίσως αποτελεί για κάποιους και τον χώρο που περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει ως ιδιοκτήτες ενός σπιτιού να έχετε στο νου σας, για να διεκπεραιώσετε μια εργασία τέτοιου είδους, είναι να προσλάβετε την κατάλληλη τεχνική εταιρεία.  Αυτό είναι το κλειδί!!!
Μερικές Κατασκευαστικές – Τεχνικές Εταιρείες, συνηθίζουν να αναλαμβάνουν έργα, που θα τους αποφέρουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, άλλες πάλι έχουν την τάση επιλέγουν ενασχόληση με έργα που απαιτούν πολύ λιγότερες επενδύσεις.  Η αλήθεια είναι μία. Αυτά είναι τα χρήματά σας, και κανένα ποσό δεν είναι ευκαταφρόνητο.

Εμείς, στην Ελτέχνικα, κάνουμε την διαφορά!!! Ανεξάρτητα από το ποσό που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε, θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την νέα σας Κουζίνα.  Μαζί μας, μπορείτε πλέον να είστε σίγουροι ότι η σχεδίαση, η παραγγελία και η τοποθέτηση της κουζίνας σας θα πραγματοποιηθούν με άψογο τρόπο και το τελικό αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει.  Θα έχετε στο σπίτι σας την κουζίνα που πάντα ονειρευόσασταν.

Πρώτα απ” όλα αρχίζοντας την ανακαίνιση της κουζίνας σας, και εφόσον έχει γίνει η μελέτη και τα σχέδια του νέου χώρου από τους έμπειρους μηχανικούς της Ελτέχνικα,  θα πρέπει να αφαιρεθούν οι παλιές ηλεκτρικές συσκευές, τυχόν έπιπλά ή και ντουλάπια που θέλετε να αντικαταστήσετε.  Εφόσον το απαιτεί ο σχεδιασμός ή ίσως κάποιο πρόβλημα που τυχόν έχει παρουσιαστεί σ αυτά, ομοίως θα πρέπει να από-ξηλωθούν και οι ήδη υπάρχουσες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις (και πάλι σημειώνουμε εδώ ότι αυτό γίνεται εφόσον απαιτείται από το συμφωνημένο σχέδιο ή κατόπιν παρουσίασης στο παρελθόν, κάποιου προβλήματος στο σπίτι σας με τις παλαιές εγκαταστάσεις.)

Στην συνέχεια, και εφόσον καθαριστεί ο χώρος από ότι προέκυψε από τις παραπάνω εργασίες, αρχίζει η ουσιαστική ανακαίνιση της κουζίνας σας.  Εγκατάσταση τυχόν νέων ηλεκτρολογικών και υδραυλικών συστημάτων και ότι διορθώσεις κρίνονται απαραίτητες να γίνουν για την ολοκλήρωση της εργασίας αυτής.  Κατόπιν πραγματοποιείται η τοποθέτηση των νέων ηλεκτρικών συσκευών, που εσείς έχετε επιλέξει, διαφόρων επίπλων, πλακιδίων και ότι άλλο επιθυμείτε να αντικαταστήσετε στον χώρο αυτό.  Μετά την ολοκλήρωση και αυτής της εργασίας, ακολουθεί η εγκατάσταση του φωτισμού (φώτα, διακόπτες, πρίζες) και ολοκληρώνουμε με βάψιμο του χώρου, σε χρώμα φυσικά της επιλογής σας και ολικό καθαρισμό.

Αυτό ήταν. Η κουζίνα των ονείρων σας είναι έτοιμη προς χρήση!!!
Εάν λοιπόν χρειάζεστε κάποια αλλαγή στον χώρο σας . πάρτε την σωστή απόφαση!  Το εξειδικευμένο προσωπικό της Ελτέχνικα είναι διαθέσιμο να σας βοηθήσει να βελτιώσετε ή ακόμη και να αλλάξετε ριζικά τον χώρο ζωής σας, όπως εσείς το επιθυμείτε, με ένα απλό τηλεφώνημα!!!!  Μην διστάζετε άλλο, τηλεφωνήστε μας τώρα!