Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι οι εξής :

Στο συγκεκριμένο έργο, στην περιοχή Καμάρι της Σαντορίνης, ο πελάτης ήθελε να κάνει μία επέκταση της οικίας του και να δημιουργήσει μία μεγάλη κουζίνα, μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο. Το σκεπτικό της διαμόρφωσης ήταν στο μέλλον ότι θα μπορεί να γίνει μία ανεξάρτητη οικία χωρίς να επηρεάσει τους άλλους χώρους. Οι εργασίες που έλαβαν μέρος ήταν οι εξής:

  • Έγιναν καθαιρέσεις σε παλαιές πέτρινες τοιχοποιίες.
  • Έγινε νέα πλήρης εγκατάσταση των υδραυλικών και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
  • Λόγω της παλαιάς κατασκευής από πέτρα και των καθαιρέσεων που έγιναν, δημιουργήθηκαν οι απαραίτητες ενισχύσεις σε όσα σημεία χρειαζόταν.
  • Έγιναν τα απαραίτητα χωρίσματα για να διαμορφωθεί ο χώρος.
  • Έγινε τοποθέτηση πλακιδίων στα δάπεδα, στο μπάνιο και διαμορφώθηκε η αυλή.
  • Έγινε αλλαγή  κουφωμάτων με νέα ενεργειακά κουφώματα.
  • Δημιουργήθηκε εγκατάσταση ψύξης – θέρμανσης.
  • Έγιναν εργασίες ελαιοχρωματισμού με χρώματα ανώτερης ποιότητας για τη μέγιστη προστασία έναντι της υγρασίας.

  • Release Date: 4 Αυγούστου 2016